Lampi UV C sterilizare , bactericide , aer purificat ,PHILIPS

            S.C. I-MED DISTRIBUTION IMPEX S.R.L.                           

   Lampi UV-C bactericide , germicide , sterilizare

Distrug virusul Pestei Porcine Africane si Coronavirus

            Lampile bactericide sunt utilizate pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei ultraviolete.Deasemeni se pot folosii in sterilizarea apei din punct de vedere bacteriologic si virusologic obtinandu-se apa pura fara adaus de chimicale . Aceste lampi functioneaza la  o lungime de unda λ= 253,7nm la care efectul germicid este maxim. Lampile bactericide sunt recomandate a fi utilizate in :·  unitati sanitare, laboratoare de microbiologie,unitati stomatologice, saloane pacienti,mobilierul medical, saltele, laboratoare de analize medicale, sali de operatie, sali de asteptare,sali de disectie,saloane pacienti,Sali mese si bucatarii, saloane de infrumusetare ,lampi uv-c ambulante A, B1-B2 ,C si masini de transport pacienti,instalatii de aerisire etc.  ·   industria farmaceutica, productia de medicamente,sterilizarea ambalajelor,a suprafetelor de lucru,a echipamentului personalului,instalatii de aerisire etc.                                                              ·      industria alimentara: producatori, depozite,transport produse alimentare,industria bauturilor alcoolice si racoritoare,tancuri de depozitare,alimene sau lichide , butoaie,depozite de legume si fructe,patiserii,cofetarii,caramangerii,depozite frigorifice,fabrici de paine ,instalatii de aerisire, in industria alimentara produsele au o perioada de garantie mult mai mare nefiind atacate de fungi si mucegaiuri (atentie distruge drojdiile de fermentatie ) etc .                                                                ·      silozuri de nutreturi concentrate, abatoare, ferme pentru cresterea animalelor si pasarilor,hale industriale, instalatii de aerisire ·    unitati hoteliere(sterilizare mobilier si saltele fara chimicale), filatelie, arhivistica, depozite de patrimoniu, biblioteci, unitati bancare,instalatii de aerisire etc.                                                                                        Sterilizare aer si suprafete in incaperi inchise , avioane , nave de pasageri                                                  

 Avantaje:                                                                                                                                                   ·    eficacitate mare: lampile cu ultraviolete au capacitatea de a distruge 99,9% din microorganismele din mediu  ·    spectru larg : radiatiile UV (253,7 nm ) distrug:  bacterii ; virusi ; fungi ; mucegaiuri ;alge ; protozoare                                                                                                                                                 ·    se pot folosi si in prezenta personalului uman,pentru sterilizarea continua a aerului din inapere, in incinte inchise, avand un dispozitiv special de concentrare a radiatiei si de punere in miscare a aerului (instalatii de purificat aerul), inclusiv dispozitive destinate ambulantelor (tensiune alimentare 12 V).Pentru atmosfera curata (functionare continua cu personal in incapere se pot monta instalatii de purificare a aerului cu tuburi de UV-C inchise in incinte si dispozitive de programare a timpului de functionare ). Se pot oferii instalatii de capacitate mare pentru depozite , hale industriale , sali de conferinte , sali spectacole , instalatii de climatizare, instalatii de sterilizare a aerului si a alimentelor in stare lichida(sucuri de fructe fara UHT) cu tuburi UV-C etc.

MidasAnAir 3040   dispozitiv pentru sterilizarea aerului pentru un volum de 100 m3 de aer, in prezenta personalului,  prevazut cu telecomanda (se poate seta timpul de functionare) Pret euro/buc fara TVA 19% o buc. Pret euro/buc fara TVA4-10 buc Pret euro/buc fara TVApeste 10 buc
Pret fara TVA 19% 350 320 300
 • ·    nu produc ozon sau alti compusi secundari, chimici sau fizici                                                            ·    durata mare de functionare (garantata-9000 de ore)                                                                        ·    intretinere usoara, consum mic de energie , nu schimba structura chimica a aerului sau a apei    ·    usor de instalat si de utilizat
  Numarul, locul si dispunerea lampilor bactericide in interiorul unei incaperi se poate face cu consultarea specialistului firmei noatre in vederea stabilirii nivelelor de iradiere necesare, corelate cu destinatia incaperii, volumul de aer de sterilizat precum si a suprafetelor supuse iradierii.
  Produsul asigura o dezinfectie rapida, usoara si eficienta a incaperilor ce necesita un status microbiologic. Pentru incaperi de volum mare , hale industriale putem propune instalatii de mare putere . Dimensiunile si puterea lampilor se calculeaza dupa timpul de expunere , distanta de la lampa la suprafata de sterilizat , pentru sterilizarea incaperilor depinde de volumul acestora , de cantitatea de impuritati din mediu (absorbanta) . Pentru sterilizarea suprafetelor , este eficienta doar pentru cele iradiate direct cu UV-C nu si cele umbrite .
  Conditii de livrare: la sediul beneficiarului (pentru Bucuresti; pentru provincie se discuta la incheierea contractului);Produsele sunt insotite de certificate de garantie , certificate ISO, aviz MS, instructiuni de folosire, ISO producator  .                                                             Termen de livrare: din stoc sau in 30 zile de la comanda ferma trimisa prin fax.                                                                      Garantie tehnica: 12 luni de la livrare (pentru tub 9000 ore).                                                                                         -La cerere se poate monta un sistem de manevrare pornit-oprit instalatia cu telecomanda sau sisteme cu programare a perioadei de sterilizare                                                                        -Pentru camerele frigorifice se monteaza gratuit contacte normal deschis (lampa se stinge la deschiderea usii pentru protejarea personalului, se folosesc lampi cu aprindere electronica, degaja mai putina caldura).                                                                                                                                                                                                               ATENTIE ! Penutru personal ! Este interzis prezenta acestuia in incapere in timpul sterilizarii cu lampile  UV-C , pericol de orbire si arsuri grave ale pielii .Nu lasati sub radiatii plante sau animale de nici un fel , le distruge ! Se recomanda folosirea prizelor programabile sau a celor cu actionare prin telecomanda .

Lista virusi-bacterii-fungi-mucegaiuri ce pot fi distrusi cu lampile de UV-C

 1. 1.       BACTERII / VIRUSI
  Bakterium coli in aer ,Bakterium coli in apa ,Bacillus anthracis (f. vegetetiva) ,Bacillus anthracis (spori) ,S. enteritidis ,B. megatherium ,B. megatherium spores ,B. paratyphosus ,B. Prodigiosus,B. pyocyaneus ,B. subtilis (f.vegetativa) ,B. subtilis spores ,Cornynebacterium diphteriae ,Eberthella thyphosa ,Escherichia coli ,Micrococcus candidus ,Micrococcus piltonentis ,Micrococcus sphaeroides ,Neisseria catarrhalis ,Proteus vulgaris ,Pseudomonas aeruginosa .Pseudomonas fluorescens ,Salmonella thiphimurium ,Sarcina lutea ,Serratia marcescens ,Dysentery bacilli ,Shigella paradysenteriae ,Spirillum rubrum ,Staphilococcus albus ,Staphilococcus aureus ,Staphilococcus hemolyticus ,Staphilococcus lactis ,Staphilococcus viridans ,Baccilus tuberculi ,Trichonomas ,Poliovirus ,Virusuri hepatitice, Virus gripal ,Tobacco mosaic ,Clostridium tetani ,Leptospira Sp. ,Mycobacterium tuberculosis,Phytomonas tumefaciens,Salmonella enteritis ,S. typhosa – Typhoid fever ,S. paratyphi – Enteric fever ,Shigella dysenteriae ,Dysentery form ,Shigella flexneri Dysenteri form .Vibrio comma – Cholera
  2. DROJDII:
  Drojdii in calup ,Saccharomycces ellipsoideus ,Saccharomycces spores ,Saccharomycces cerevisae ,Saccharomycces turpidans ,Torula sphaerica in lapte si crema
  3. ALGE:
  Diatomee ,Alge verzi ,Alge albastre
  4. PROTOZOARE:
  Paramecium ,Oua de nematode ,Chlerella vulgaris
  5. SPORI DE MUCEGAI:
  Aspergillus amstelodami ,Aspergillus flavus ,Aspergillus niger ,Cladosporium herbarium, Mucor mucedo (carne, branza, paine) ,Mucor racemosus A ,Mucor racemosus B ,Oospara lactis ,Penicillium digitatum ,Penicillium chrisogenum (fructe) ,Penicillium roqueforte.Penicillium expansum ,Rhizopus nigricans ,Scopulariopsis brevicaulis (branza, etc)
  6. VIERMI:
  Oua de nematode                                                                                                                   
  Oferta LAMPI UV-C produse PHILIPS HOLAND CE (mobile pe stativ sau cu prindere pe perete sau tavan).
 

Descriere produs

Pret RON faraTVA 19%

1 Lampa UV-C germicida(λ=253,7nm) PHILIPS 15 W, cu corp tip deschis PHILIPS, aprindere clasica , productie CE, cu tub de 25 mm x440mm.

250

2 Lampa UV-C germicida (λ=253,7nm) PHILIPS  30 W, cu corp tip deschis, aprindere electronica,  cu tub de 25 mm x900mm.

450

3 Lampa UV-C germicida(λ=253,7nm) PHILIPS 36 W, cu corp tip deschis PHILIPS, aprindere clasica , productie CE, cu tub de 25 mm x1200mm.

450

4 Lampa UV-C germicida (λ=253,7nm) PHILIPS 55 W, cu corp tip deschis, aprindere electronica,  cu tub de 25 mm x900mm.

550

5 Lampa UV-C germicida(λ=253,7nm) PHILIPS 60W, cu corp tip deschis, aprindere clasica sau electronica, productie CE, cu doua tuburi de 25 mm x900mm.

700

6 Lampa UV-C germicida(λ=253,7nm) PHILIPS 110W, cu corp tip deschis, electronica, productie CE, cu doua tuburi de 25 mm x900mm.

750

7 Lampa UV-C germicida(λ=253,7nm) 72 W, PHILIPS cu corp tip deschis sau reflector, aprindere clasica sau electronica, productie CE, cu doua tuburi tub de 25 mm x1200mm.

700

8 Lampa UV-C germicida (λ=253,7nm)  30 W, cu corp tip deschis, sau reflector , integral INOX, destinatie industria alimentara sau farmaceutica, aprindere electronica PHILIPS,  cu tub de 25 mm x900mm.

500

9 Lampa UV-C germicida (λ=253,7nm)  55 W, cu corp tip deschis, sau reflector , integral INOX, destinatie industria alimentara sau farmaceutica, aprindere electronica PHILIPS,  cu tub de 25 mm x900mm.

600

10 Lampa UV-C germicida (λ=253,7nm)  60 W, cu corp tip deschis, sau reflector , integral INOX, destinatie industria farmaceutica, alimentara, aprindere electronica, doua tuburi de 25 mm x900mm.

750

11 Lampa UV-C germicida (λ=253,7nm) 110 W (2x55W), cu corp tip deschis, sau reflector , integral INOX, destinatie industria farmaceutica, aprindere electronica,  doua tuburi 25 mm x900mm.

800

13 Lampa UV-C germicida (λ=253,7nm)  72 W, cu corp tip deschis, cu reflector ,cu gratar protectie , corp vopsit electrostatic,destinatie industria alimentara ,vitrine frigorifice , camere frigorifice,cu aprindere electronica,  doua tuburi de 25 mm x1200mm.

600

14 Suport mobil pentru lampa UV-C cu roti sau fara(pufere)plastic , tija INOX si aluminiu , 1500 mm inaltime , pozitie lampa orizontala sau verticala Suport mobil fara roti , cu inaltime variabila 1000-2000mm, lampa orizontala .

350

15 Sistem aprindere-stingere cu telecomanda pentru trei lampi

150

16 Sistem aprindere stingere programabil sapte zile pentru o singura priza

70

17 Sistem de contorizare electronic a timpului de functionare a lampilor (fara buton de reset). 

150

 

18 Tub uv-c 15 w

100

19 Tub uv-c 30 w

150

20 Tub uv-c 55 w

190

21 Tub uv-c 36 w

175

NOU : Lampi UV-C PHILIPS CE portabile de mare putere , actiune 360°, actioneaza in toata incaperea (dimensiune sterilizare 5000x5000x4000mm , deci pe o suprafata de 25 mp si inaltime de 4m . Destinate , sterilizarii rapide (20-30 min) a incaperilor cu incarcatura bacteriologica-virusologica mare (suprafete greu accsesibile si a aerului din incapere ) distruge fungi , oua protozoare .

Constructie solida , cu centrul de greutate foarte jos , nu se rastoarna usor , cu 4-6 roti , doua cu farana , sistem de pornit-oprit din telecomanda , sistem de protectie la socuri si lovituri , lampile pot fi cu sistem deschis sau cu reflector , usor de manevrat !

Destinate salilor de operatie , cabinetelor medicale , fabricilor de medicamente , halelor industriale , hale procesare alimente , hambare , incaperi crestere pasari si animale , incinte cu umiditate ridicata  (beciuri , hrube) , depozite de vinuri etc.  unde timpul de sterilizare si calitatea sterilizarii sunt foarte importante ! Avantaj : lampile fiind foarte aproape de suprafata podelelor , actioneaza si in partile greu accesibile , la partile inferioare a mobilierului , scaune , mese , dulapuri , practic acopera toate suprafetele unei incaperi !

Dupa puterea instalata a lampilor , se calculeaza timpul de expunere !

La comanda executam diferite tipuri de lampi cu actionare in spatii inguste , pentru zone greu accesibile , ambulante sali de operatii , benzi transportoare , hote , nise , instalatii de imbuteliere apa sau lichide alimentare, sterilizare ambalaje  etc. !

Oferta lampi UV C de mare putere , mobile .

Tip lampa: mobila, verticala , cu telecomanda pornit-oprit de la 25 m , sistem avertizare , luminos sau acustic,putere mare , activa si in partile greu accesibile Putere tub UV-C , nr. tuburi , dimensiuni Lxlxh Putere instalata Pret fara TVA
Mobila fara reflector aprindere sau electronica PHILIPS , actionare 360 º , telecomanda inclusa 4x36W150x150x1500mm 144 W 1700 lei
Mobila fara reflector aprindere sau electronica PHILIPS , actionare 360 º , telecomanda inclusa 4x30W150x150x1500mm 120 W 1700 lei
Mobila fara reflector aprindere sau electronica PHILIPS , actionare 360 º , telecomanda inclusa 4x55W150x150x1500mm 220 W 2200 lei

Lampi UV C (tuburi) sterilizare cu alimentarea la un capat !

Lampa UV-C TUV PL-L 36 W /4 P HF 1 CT  40,8 cm cu soclu 2,5 cm           alimentare laterala si aprindere electronica , totul PHILIPS , pret 440 lei

Lampa UV-C TUV PL-L 55 W /4 P HF 1 CT  53,5 cm cu soclu 2,5 cm           alimentare laterala si aprindere electronica , totul PHILIPS , pret 600 lei

Atentie : preturile sunt in lei si  nu includ TVA 19%.

DUPA INCETAREA ACTIUNII LAMPII , ACEASTA NU MAI PREZINTA NICI UN PERICOL PENTRU OPERATORI